E-santechnika.lt parduotuvė. Katilai, granuliniai katilai, radiatoriai, vėdinimas, rakšluosčių džiovintuvai, vonios, priedai, tTMF katilai, nuotekų valymo įrenginiai

Prekių krepšelis
Prekių suma: € 0.00 (0 Lt)
Prekių kiekis: 0 vnt.
Peržiūrėti
Vartotojų prisijungimas:
Registracija
Slaptažodžio priminimas

Telefonas pasiteiravimui

+370 699 44 880

Darbo laikas I-V 15:00 -17:00

 

Užklausos forma
Prekių katalogas

Katilai

Katilų ir šildymo sistemų priedai

Degikliai

Valdymo automatika

Židiniai, krosnelės, pirties krosnys, kepsninės

Kaminai ir dūmtraukiai

Radiatoriai ir džiovintuvai

Kaloriferiai

Grindinis šildymas

Vamzdynai ir vamzdžiai

Kolektoriai

Vandens šildytuvai, talpos ir išsiplėtimo indai

Siurbliai

Vandens filtrai

Vonios įranga

Vėdinimas / Kondicionavimas

Nuotekų valymo įrenginiai ir talpos

Sanitarinė įranga ir reikmenys

Įrankiai

Suvirinimo įranga

Pavadinimas: Plieniniai radiatoriai FTV 22 500/1600.
Gamintojas: Kermi, Vokietija
Galia (kW): 3088
Pajungimo tipas: Apatinis
Sąvybės: Dvigubas
Aukštis: 500 mm.
Ilgis: 1600 mm.
Kaina: € 145.80
(503.42 Lt )
Sužinokite pristatymo kainą Kaina
--,-- --,-- Lt
PVM (21%): 0.00 0.00 Lt
Pristatymo paslaugos suma: 0.00 0.00 Lt
Į krepšeli

 

Apatinio prijungimo Therm X2
Dar tobulesni "Kermi" apatinio prijungimo radiatoriai su integruotu termostatiniu ventiliu. Visi 22, 33 tipo ThermX2 radiatoriai su nauja srauto paskirstymo technologija. Gamykloje sumontuotas ir pagal radiatoriaus galią specialiai sureguliuotas ventilis atitinkantis reikalingą šilumos srautą (kv) leidžia žymiai sumažinti energijos sąnaudas, finansines išlaidas ir sutaupyti laiką derinant ir balansuojant šildymo sistemą jos paleidimo metu.
Galimybė rinktis įvairios konstrukcijos termostatines galvutes.
Visi išoriniai privalumai, kaip ir profilinių šoninio prijungimo radiatorių. Idealiai tinka ir plačiai naudojami naujose šildymo sistemose, jungiant plastikiniais vamzdžiais iš grindų arba iš sienos naudojant kampinį prijungimo mazgą.
Universali ir perspektyvi energijos taupymo technika visiems šilumos šaltiniams, įvarioms patalpoms ir bet kokiems šilumos poreikiams.
Montažinis aukštis 300, 400, 500, 600, 900 mm.
Montažinis ilgis nuo 400 mm iki 3000 mm. 
Viengubi, dvigubi arba trigubi. 

Techninė informacija
Komplektacija
Radiatoriai tiekiami gruntuotu ir milteline dažų danga padengtu paviršiumi. Su šoniniais lengvai nuimamais skydeliais ir viršutinėmis grotelėmis. Priekinis paviršius profiliuotas, griovelio plotis 33,3 mm. Vienoje pakuotėje tiekiami tvirtinimui prie sienos konsolių komplektas, nuorintojas ir aklė.
Tvirtinimas

Radiatoriai prie sienos tvirtinami nematomų konsolių pagalba. Naudojamos dvi arba trys (rad. nuo 1800 mm ilgio) gamykloje sukomplektuotos tvirtinimo detalės. Lengvas ir patogus vertikalumo ir horizontalumo reguliavimas.

Dažų danga

Aukštos kokybės lako danga, neišskirianti kenksmingų aplinkai medžiagų, lakavimas kataforezės ir elektrostatinio purškimo būdu. Pagal DIN 55900 - FWA. Išorinis blizgesys, atsparumas korozijai. Spalva – balta (RAL 9016) Kitos lako spalvos – pagal pageidavimą.
 
Kokybės garantija

Visi radiatoriai patikrinti sandarumui
Bandomasis slėgis: 13,0 bar
Darbinis slėgis: 10,0 bar
Šiluminis galingumas pagal DIN EN 442, gaminys įregistruotas Vokietijos plieninių radiatorių kokybės kontrolės bendrijoje, atlikimas – pagal BAGUV nuostatas. Griežčiausia kokybės kontrolė, kokybės užtikrinimo sistema sertifikuota pagal DIN EN ISO 9001:2000.
 
Pakuotė

Specialus įpakavimas, apsaugantis radiatorių kraštus, aptraukti plėvele. Paruošta montavimui neišpokavus ir nuimama tik pasibaigus statybos darbams. Tai apsaugo radiatorius nuo nešvarumų ir apgadinimų.
 
Prijungimo sriegiai
Vidinis sriegis 4 x G1/2
Integruoti termostatiniai ventiliai
Kermi apatinio prijungimo radiatoriai tiekiami su galmykloje sumontuotais ir iš anksto pagal reikiamą kv reikšmę nustatytais termostatiniais ventiliais. Dideli šilumos ekonomijos rezervai slepiasi optimaliame hidrauliniame sistemos sureguliavime. Kermi naudoja naują ventilių automatinio reguliavimo būdą su įvairiais pralaidumo nustatymais pagal kv reikšmę, sumontuojant gamykloje. Tokiu būdu atitinkamo dydžio radiatorius gauna jam skirtą srautą, būtiną patalpos šilumos poreikiams tenkinti. Keičiant nustatytają srauto kv reikšmę galima plačiau reguliuoti prietaiso atiduodamą šilumos kiekį. Apatinio prijungimo radiatoriaus korpuse įmontuotas termostatinis ventilis. Tokius radiatorius galima naudoti vienvamzdėse ir dvivamzdėse šildymo sistemose, parenkant atitinkamo tipo prijungimo armatūrą. Standartiškai Kermi radiatoriai tiekiami prijungimui dešinėje, pagal pageidavimą galima užsakyti ir kairinio prijungimo variantą.

Tipas
Tipas 33 Trigubas su konvekciniu paviršiumi, su grotelėmis
Gaminio pagal RAL kokybę registr. Nr. 0117
Kokybės kontrolės registr. Nr. 98366
Montažinis aukštis (BH) mm 300-900
Montažinis ilgis (BL) mm 400-3000
Montažinis plotis (BT) mm 155



Therm X2. Radiatoriai taupantys energiją


Šiais laikais, pastoviai kylant energijos resursų kainai, esame priversti galvoti kaip ir kokiomis priemonėmis taupyti energija. Su ThermX2 radiatoriais dabar mes galime efektyviai ir taupiai naudoti brangią šilumą. Tai vienintelė pasaulyje ir patentuota X2 technologija.
Therm X2. Trūkstama energijos taupymo grandis
Dauguma kalba apie tai kaip svarbu naudoti ekonomiškus šildymo katilus, atsinaujinančius energijos šaltinius, ... tačiau tai yra tik dalis visos tiesos apie energijos taupymą. Kokia prasmė iš geriausio variklio automobilyje, jei jis negalės savo galios tinkamai perduoti į ratus. Šis pavyzdys labai artimas ir šildymo technikai. Net ir pati ekonomiškiausia šildymo sistema galės veikti efektyviai tik tada, jei radiatoriai atitiks tas charakteristikas. Kitu atveju, sutaupę brangią šilumos energiją ją gamindami, išeikvosime veltui ją naudodami. Su ThermX2 pirmą kartą idealiai pavyko apjungti energijos taupymo grandinę. Unikalios X2 technologijos dėka šis radiatorius tinka bet kokiai ekonomiškai šildymo sistemai ir su juo galime sutaupyti iki 11% energijos.



Pavyzdys, demonstruojantis kiek Jūs galite sutaupyti naudodami ThermX2 radiatorius per 10 metų.



Duomenys: senos statybos pastatas, šildomas plotas 190 m². Skysto kuro kaina 70,00 EUR/100 litrų, su 3% pabrangimu.

Šiuolaikinė šildymo sistema ir ThermX2 – Ideali pora energijos taupymui


Unikali užpatentuota X2 technologija tiesiog naujas standartas plokščiūjų radiatorių srityje. Radiatorių įšilimo laikas 25% trumpesnis, iki 100% didesnė spinduliavimo galia ir didesnio energetinio našumo dėka sutaupoma iki 11% energijos. Todėl ThermX2 puikiai dera energiją taupančiose sistemose ir kartu galima pasiekti didžiausią efektą.

Įprastų plokščiųjų radiatorių plokštės sujungtos lygiagrečiai, taip kad šilumos srautas per jas teka vienu metu, tuo tarpu Therm X2 veikia visiškai nauju, unikaliu principu, būtent nuoseklaus šilumos srauto tekėjimo principu. Priekinė plokštė sujungta su galine taip, kad šilumos srautas iš padavimo vamzdžio nukreipiamas iš karto į ją. Įprastu naudojimo režimu priekinės plokštės galingumo užtenka, t.y. galinė plokštė praktiškai neįšyla ir naudojama tik prireikus didesnės šildymo galios. Dėl geresnių konvekcinių savybių patalpa greitai sušyla.
   
Rezultatas: energijos taupymas iki 11% lyginant su įprastais radiatoriais 
Iki 25 % trumpesnis išilimo laikas.
Iki 100 % didesnė spinduliavimo galia. 
Therm X2. Maksimalus komfortas bet kuriuo metu
Kvalifikuotų nepriklausomų specialistų tyrimų išvadoje patvirtinta, kad novatoriška X2 technologija ne tik leidžia taupyti energiją lyginant su tradiciniais plokščiaisiais radiatoriais, bet ir bet kuriuo metu užtikrina komfortišką patalpų šildymą. Šioje situacijoje reikia suprasti, kad komforto pojūtis labai priklauso nuo radiatorių spinduliuojamos šilumos srauto intesyvumo patalpoje. Beveik kiekvienam pažįstama situacija, kuomet termometras patalpoje rodo pageidaujamą temperatūrą, tačiau maloniai šiltai nesijaučiame. Naudojant įprastus radiatorius šilto oro spiduliavimo beveik nėra. Su ThermX2 situacija visai kitokia, kadangi priekinės jo plokštumos temperatūra ženkliai aukštesnė ir normalios eksploatacijos metu šis paviršius išyla beveik 100%. Tai garantuoja maksimalaus komforto pojutį.
Pageidaujamai temperatūrai pasiekti 95 % šildymo sezono laikotarpio radiatoriai dirba ne pilnu pajėgumu, kuomet jų paviršiaus temperatūra siekia tik 40° C. Šioje situacijoje ThermX2 priekinė plokštuma bus maloniai šilta, o įprasto radiatoriaus, kurio abi plokštumos šyla vienodai ir vienu metu bus itartinai vėsios ir jausime diskomfortą.